Woonverzekering Wijster Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,50 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Wijster. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars als bijv. Aon Direct en InShared die schade door bijvoorbeeld water, brand, bliksem, vandalisme verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Wijster juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, vandalisme, diefstal, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om beschadigingen aan het interieur. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als vriezer of pantalons? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Wijster? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als Allianz + Verzekeruzelf.nl verkopen deze pakket verzekeringen. Check ook: Wellerlooi verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-wijster


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Midden-Drenthe? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Bekende hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of keukenbrand? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Wijster kan zomaar gebeuren. Insluipen of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal/inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Veelal resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoog eigen risico die oploopt tot €350.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Wijster
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw woning in Wijster eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wijster

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Wijster complementeren met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Uden afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe modulebetaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een iPad & een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wijster

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.350.000 tot ruim €3.250.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar REAAL Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Wijster
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan bij ontslag of geschillen met de buren. In dat geval kan het prettig zijn dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (vanaf zo’n €25,85 tot en met €36,40 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wijster afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?