Woonverzekering Wellerlooi Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Wellerlooi. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders waaronder DAK en OHRA die schade door bijvoorbeeld water, brand, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Wellerlooi april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, inbraak, diefstal, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als levensmiddelen en tablet? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Wellerlooi? Open direct de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren + Independer verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Vreeland verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-wellerlooi


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bergen (L.)? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuur zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als waterschade of rook. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Wellerlooi is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot / een lekkende leiding. Typische schade is een onbruikbare vriezer. In veel gevallen worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn losse dakpannen. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €665.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Wellerlooi
Snel een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Wellerlooi probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijv. studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle polissen die matchen met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Wellerlooi

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Wellerlooi complementeren met enkele interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Ter Aard afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingverzekert bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een laptop en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wellerlooi

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon & kosten van een ziekenhuis. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten vergoeden bedragen van €950.000 tot zo’n €3.950.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,95 p/maand. Ga verder naar DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Wellerlooi
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Denk aan sociale wetgeving en conflict met de bank. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand variëren significant (startend vanaf €38,60 tot wel €25,05 p/maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wellerlooi op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?