Woonverzekering Sint Philipsland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Via de vergelijkingstool achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Sint Philipsland. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen als bijv. DAK en Lancyr die schade als gevolg van storm, vandalisme, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sint Philipsland mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, diefstal, vandalisme, brand, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als vazen of sjaals? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Sint Philipsland? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon en ING hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Scharwoude verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-sint-philipsland


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tholen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn afgedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als schade door storm of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Sint Philipsland kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag of een lekkende kraan. Typische schade is een kapotte vloer. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €255.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sint Philipsland
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Sint Philipsland probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sint Philipsland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Sint Philipsland complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Overschild afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke dekkingis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een tablet en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: wellicht beschik je al over een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Sint Philipsland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek in de vloer en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.450.000 tot wel €3.600.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,20 (per maand). Check ook Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Sint Philipsland
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV of geschillen met de buren. In dit soort gevallen is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €24,55 tot en met €29,60 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sint Philipsland vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering