Woonverzekering Vessem Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Vessem. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle grote verzekeraars als bijv. Bruns ten Brink en Turien en Co die schade zoals bliksem, storm, water, brand vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vessem februari 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, diefstal, storm, water. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als platenspeler of keukentafel? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vessem? Start direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals De Goudse of Turien en Co hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Twijzelerheide verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-vessem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Eersel? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuurtjes zijn afgedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en ontploffing. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of keukenbrand? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Vessem kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm of een lekkende leiding. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Meestal is het schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot wel €545.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Vessem
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Vessem zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Vessem

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw woonverzekering in Vessem complementeren met diverse belangrijke aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Sirjansland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze extra zekerheid betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & sportuitrusting. Let op oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Vessem

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan besmeurde meubels of kosten van een arts. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.200.000 tot €3.800.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,25 p/maand. Ga verder naar Verzekeruzelf.nl dekking.

Rechtsbijstandverzekering Vessem
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie & conflict met een autodealer. Dan is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €24,65 tot en met €38,10 per maand in februari 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Vessem op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering