Woonverzekering Almkerk Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Almkerk. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Huis In Eén Verzekeringen en InShared die schade veroorzaakt door storm, brand, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Almkerk mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. De definitie van inboedel is alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als afwasmachine of salontafel? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Almkerk? Start vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen of Turien en Co faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zwaagdijk verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-almkerk


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Woudrichem? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn inbegrepen. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en rook. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Almkerk kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is schade aan het dak. In veel gevallen worden de kosten betaald door de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Vaak gaat het om schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico tot circa €625.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Almkerk
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Onderstaand tref je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Almkerk gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Almkerk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Almkerk complementeren met verschillende belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Westervelde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze extra dekkingverzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Almkerk

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte laptop + kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 oplopend tot €4.300.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Almkerk
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld als je werkgever failliet gaat & conflict met verhuurder. Daarbij is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (vanaf zo’n €28,10 oplopend tot €38,65 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Almkerk online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?