Woonverzekering Westervelde Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €8,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Westervelde. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle populaire partijen waaronder Europeesche en OHRA die schade als gevolg van vandalisme, water, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Westervelde juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als oven of linnen- en beddengoed? We onderscheiden drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Westervelde? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als HEMA en REAAL Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Walem verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-westervelde


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordenveld? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn gedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. hagelschade en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of brandstichting? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Westervelde kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot om en nabij de €510.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Westervelde
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hierna stuit je op meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Westervelde probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Westervelde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Westervelde uitbreiden met diverse interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Tienray afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een navigatieapparaat en een verrekijker. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Westervelde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een dekking vanaf €1.400.000 tot ruim €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,90 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl pakket.

Rechtsbijstandverzekering Westervelde
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Bijvoorbeeld bij bijstandsuitkering & conflict met verhuurder. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf circa €32,45 tot wel €24,90 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Westervelde afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering