Woonverzekering Kattendijke Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,95 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Kattendijke. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle erkende bedrijven zoals Allsecur en Klaverblad die schade veroorzaakt door brand, bliksem, storm, vandalisme dekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kattendijke juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, inbraak, brand, storm, vandalisme. Je kunt dan denken aan contant geld en waardebonnen. De definitie van inboedel is alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als haarden of speelgoed? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kattendijke? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen + Unigarant bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Huizen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kattendijke


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Goes? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Op die manier kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en omvallen van bomen. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brandstichting? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Kattendijke is altijd een risico. Flipperen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag of een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €580.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Kattendijke
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Kattendijke moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Kattendijke

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Kattendijke nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref je nuttige info (of bekijk woonverzekering Haren afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval de moeite. Deze unieke polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: een mooie spiegel en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad & gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kattendijke

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte telefoon & kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 tot zo’n €4.850.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,90 p/maand. Ga verder naar DAK afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kattendijke
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een reisbureau en conflicten over huur. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Module verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €25,60 tot wel €32,85 p/maand in juli 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kattendijke op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering