Woonverzekering Hoog Soeren Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €6,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Hoog Soeren. Het concept woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal en inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld FBTO en nowGo die schade door o.a. inbraak, storm, water, bliksem vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hoog Soeren mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door diefstal, vandalisme, water, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als vloerbedekking en keukentafel? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Hoog Soeren? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Nationale Nederlanden hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hempens verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-hoog-soeren


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Apeldoorn? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn verzekerd. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of plundering. Via een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Hoog Soeren is altijd een risico. Kerntrekken of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan de woningregel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en een lekkende leiding. Typische schade is een kapotte wasmachine. In de regel worden de kosten betaald door de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte goot. Meestal is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot circa €670.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoog Soeren
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Hoog Soeren eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hoog Soeren

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Hoog Soeren completer maken met een aantal interessante aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Gendringen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze extra dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een filmcamera of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht hebben jullie al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoog Soeren

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan vlekken op kleding + het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag beginnend bij €1.500.000 tot ruim €2.600.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €4,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: DAK dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoog Soeren
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met een webshop & conflict met de bank. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €25,55 tot en met €30,55 per maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoog Soeren vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?