Woonverzekering Giesbeek Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €5,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Giesbeek. De woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen als FBTO en InShared die schade door o.a. bliksem, vandalisme, water, storm vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Giesbeek juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, water, brand, inbraak, storm. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als naai- en breimachine en zonnebank? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Giesbeek? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz en London Verzekeringen hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ferwert verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-giesbeek


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Zevenaar? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schade door regen. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een omgevallen lamp? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Giesbeek is altijd een risico. De gaatjesboormethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Vaak resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €525.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Giesbeek
Wil jij een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Giesbeek moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Giesbeek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Giesbeek aanvullen met extra praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Diepenveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke modulestaat je bij bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop en een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Giesbeek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan krassen op de auto en ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen variërend van €1.550.000 tot €4.950.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,50 (per maand). Check ook Bruns ten Brink dekking.

Rechtsbijstandverzekering Giesbeek
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. geschil met de werkgever of conflict met een autodealer. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn allerlei opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (beginnend bij €34,85 oplopend tot €25,40 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Giesbeek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering