Woonverzekering Hoogmade Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Hoogmade. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals Bovag en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, vandalisme dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogmade mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, vandalisme, storm, brand, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als magnetron of kinderwagen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hoogmade? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren of Polis Direct bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Herveld verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hoogmade


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Kaag en Braassem? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als bliksem of schade door regen. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Binnen roken of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Hoogmade is altijd een risico. Openwrikken of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine of een kapotte leiding. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €685.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogmade
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Op deze pagina vind je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Hoogmade eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor etagewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogmade

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Hoogmade aanvullen met diverse interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Ginnum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke modulestaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hoogmade

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een vlek op een meubel en ook ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.500.000 tot wel €4.500.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,30 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogmade
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt & conflict met een automobilist. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woon-module (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies schommelen enorm (vanaf circa €31,55 oplopend tot €28,00 per maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hoogmade op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering