Woonverzekering Herveld Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,80 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw huis in Herveld. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote maatschappijen zoals Centraal Beheer en Turien en Co die schade door o.a. bliksem, brand, inbraak, vandalisme vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Herveld juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, storm, water, brand, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als computers en wasmachine? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Herveld? Start meteen de vergelijkingstool. Meer en meer doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Verzekeraars als EAG Assuradeuren of REAAL Verzekeringen bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hazerswoude verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-herveld


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Overbetuwe? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inbegrepen. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als brand en plundering. In het geval van een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Herveld is altijd een risico. Gaatjes boren of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval / een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Gewoonlijk worden de kosten betaald d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €685.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Herveld
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Herveld eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Herveld

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Herveld completer maken met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check jij bruikbare info (of bekijk woonverzekering Follega afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spiegelreflexcamera en een rollator. Let op oververzekering: misschien bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Herveld

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan vlekken op kleding en geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.400.000 tot ruim €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,00 per maand. Bekijk ook ANWB polis.

Rechtsbijstandverzekering Herveld
De rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenuitkering & erfafscheidingen e.d.. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende opties.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €28,10 tot €29,35 per maand in juli 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Herveld vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?