Woonverzekering Son en Breugel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Son en Breugel. De woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder BLG wonen en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door brand, bliksem, inbraak, storm vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Son en Breugel mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, diefstal, brand, inbraak, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan muziekinstrumenten. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als haarden of truien? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Son en Breugel? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. Meestal gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel zijn er mogelijkheden voor gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Aanbieders als ABN AMRO en Turien en Co zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sellingen verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-son-en-breugel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Son en Breugel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. storm of schade door regen. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Son en Breugel kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of de babbeltruc, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan het huis loopt middels de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is een kapotte vriezer. Doorgaans worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Doorgaans gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €550.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Son en Breugel
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Son en Breugel eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Son en Breugel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Son en Breugel complementeren met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina doorzoek jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Poppenwier afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: zaken als een aquarium of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een fotocamera en sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Son en Breugel

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan een onbruikbare bank en kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules vergoeden bedragen van €900.000 oplopend tot €4.400.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,65 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Son en Breugel
De module rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever & schade of letsel in verkeer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €25,15 tot wel €38,65 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Son en Breugel op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?