Woonverzekering Zwartemeer Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,15 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Zwartemeer. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders zoals bijvoorbeeld Ditzo en REAAL Verzekeringen die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zwartemeer juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, diefstal, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan kleding. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als aardewerk en sjaals? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Zwartemeer? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand. Bedrijven zoals Centraal Beheer en Polis Direct hanteren zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zandeweer verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-zwartemeer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Emmen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door brand of rook. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Zwartemeer is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater / een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van vochtplekken op de buur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €360.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwartemeer
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw jouw huis in Zwartemeer moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Zwartemeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Zwartemeer uitbreiden met een paar handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Wapenveld afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze unieke verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een laptop & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zwartemeer

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon & kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.550.000 tot zo’n €4.200.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is er al vanaf €3,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: OHRA afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwartemeer
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met het UWV of verhalen van schade. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Module Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €26,35 oplopend tot €35,85 p/maand in juli 2024). Het tarief komt tot stand door het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zwartemeer online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?