Woonverzekering Banholt Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,70 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Banholt. De woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende partijen als bijv. Aon Direct en Turien en Co die schade zoals storm, brand, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Banholt juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als pc en badkameraccessoires? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Banholt? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Ditzo of Univé faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Amsterdam Zuidoost verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-banholt


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eijsden-Margraten? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inclusief. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en diefstal. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Banholt kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine / een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €605.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Banholt
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw huis in Banholt zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Banholt

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Banholt uitbreiden met meerdere interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Woltersum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze nieuwe verzekering is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop en een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Banholt

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte laptop of geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten staan jou bij vanaf €900.000 tot wel €3.450.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,50 (per maand). Check ook Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Banholt
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij medische fout en conflict over wonen. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Werk (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €28,15 tot €36,40 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Banholt vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?