Woonverzekering Vogelenzang Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering voor bewoners van Vogelenzang. Zo’n woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote aanbieders als bijv. Ditzo en Independer die schade als gevolg van brand, bliksem, water, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Vogelenzang mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld water, diefstal, storm, inbraak, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als spelcomputers of Playstation? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Vogelenzang? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket vind je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en InShared verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Usquert verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-vogelenzang


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Bloemendaal? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door hagelschade en ontploffing. Bij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Vogelenzang kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade vanwege inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door scheuren in de muur. Doorgaans is het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot circa €460.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Vogelenzang
Binnen een paar minuten een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw onderkomen in Vogelenzang zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Vogelenzang

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Advies: men mag deze woonverzekering in Vogelenzang complementeren met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Son afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze mogelijke dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een filmcamera of een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Vogelenzang

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een deuk in de auto + het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.200.000 tot zo’n €4.450.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,95 per maand. Bekijk ook Delta Lloyd.

Rechtsbijstandverzekering Vogelenzang
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met de werkgever & afgenomen rijbewijs. Dan kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Module Wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €24,25 tot €36,15 p/maand in mei 2024). Deze prijs hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Vogelenzang voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering