Woonverzekering Usquert Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,55 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Usquert. Een woonverzekering is een pakket van een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven als bijv. DAK en ING die schade zoals water, vandalisme, inbraak, brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Usquert mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou onder andere brand, inbraak, storm, diefstal, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals gordijnen of laptop? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Usquert? Open direct onze vergelijker! Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Bovag en REAAL Verzekeringen hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Teteringen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-usquert


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Eemsmond? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn verzekerd. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schroeischade. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. roetschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Usquert kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte vriezer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €595.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Usquert
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Usquert probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Usquert

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Usquert nog persoonlijker maken met extra handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Sebaldeburen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra moduleis er bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Groningen). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera + een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Usquert

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte laptop en ook kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij variërend van €1.550.000 oplopend tot €4.750.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,80 (per maand). Check ook Allsecur dekking.

Rechtsbijstandverzekering Usquert
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven & bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen enorm (startend vanaf €36,90 tot en met €30,25 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Usquert op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering