Woonverzekering Sebaldeburen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €9,00 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Sebaldeburen. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als Delta Lloyd en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, storm, vandalisme, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Sebaldeburen juni 2024

Middels de inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, storm, water, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als dranken of fietsen? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Sebaldeburen? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ABN AMRO + Turien en Co werken met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Den Haag verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sebaldeburen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Grootegast? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) of diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Sebaldeburen is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of loslatende kit. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot wel €590.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Sebaldeburen
Moeiteloos een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hier stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Sebaldeburen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sebaldeburen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Sebaldeburen nog persoonlijker maken met extra interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder bekijk jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Oude Willem afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke moduleverzekert bij gebroken glas. Voorwaarden: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sebaldeburen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn kapotte apparatuur en het eigen risico van de andere partij. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €900.000 oplopend tot €4.600.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co polis.

Rechtsbijstandverzekering Sebaldeburen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Denk aan tuchtzaken & erfafscheidingen e.d.. Hierbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €27,75 tot €30,70 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Sebaldeburen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?