Woonverzekering Den Haag Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,65 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Den Haag. De woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. DAK en London Verzekeringen die schade door o.a. inbraak, storm, bliksem, water (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Den Haag juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, water, storm, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als glaswerk en overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Den Haag? Start meteen met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of ZLM bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Retranchement verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-den-haag


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Den Haag? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. storm of schade door regen. In het geval van een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Den Haag kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis loopt via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal- of inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Vaak is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico oplopend tot €545.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Den Haag
Meteen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw huis in Den Haag eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Den Haag

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Den Haag aanvullen met additionele handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref je bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Oost West en Middelbeers afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval de moeite. Deze mogelijke verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een tablet en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Den Haag

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen of ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €950.000 tot zo’n €4.600.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Den Haag
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld erfenis of conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei opties.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €27,30 t/m €27,10 per maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Den Haag voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?