Woonverzekering Oost West en Middelbeers Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €6,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Oost West en Middelbeers. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars als Avéro Achmea en Interpolis die schade zoals vandalisme, bliksem, inbraak, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oost West en Middelbeers mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, water, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Onder inboedel verstaan we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als verlichting en tassen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Oost West en Middelbeers? Start meteen met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal werkt dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA + Zelf werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Noordeinde verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-oost-west-en-middelbeers


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oirschot? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij schade als aanrijding of aanvaring of ontploffing. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Brandschade aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Oost West en Middelbeers kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af via de opstal, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van hemelwater schade. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door kapotte dakpannen. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een hoger eigen risico oplopend tot €445.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oost West en Middelbeers
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Oost West en Middelbeers gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oost West en Middelbeers

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag de woonverzekering in Oost West en Middelbeers aanvullen met een aantal handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand check je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Meerssen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan vaak interessant. Deze nieuwe polis staat je bij bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een laptop & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oost West en Middelbeers

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en letselschade. Denk dan aan een kapotte laptop of kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.200.000 tot zo’n €3.050.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oost West en Middelbeers
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met bedrijven en erfafscheidingen e.d.. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen enorm (startend vanaf €24,55 tot wel €31,85 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oost West en Middelbeers afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?