Woonverzekering Meppel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van onze vergelijker achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Meppel. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld FBTO en Polis Direct die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, inbraak, water afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Meppel juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijv. diefstal, brand, vandalisme, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als platenspeler en petten? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Meppel? Open vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO of Interpolis bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Luttenberg verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-meppel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Meppel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn inbegrepen. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en plundering. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een omgevallen lamp? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Meppel kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of een cilinder uittrekken, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een hoosbui of loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot circa €650.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Meppel
Meteen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Meppel zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Meppel

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Meppel completer maken met extra nuttige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Kloosterzande afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of jouw golfspullen. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Meppel

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een barst in het scherm + fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf €1.250.000 tot zo’n €3.700.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,75 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Meppel
De rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag & conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €36,10 t/m €26,55 p/maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Meppel afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?