Woonverzekering Kloosterzande Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €4,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Kloosterzande. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle landelijke partijen zoals De Goudse en ING die schade zoals inbraak, brand, bliksem, vandalisme afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kloosterzande april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is o.a. diefstal, storm, water, brand, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als videorecorder of huisdieren? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Kloosterzande? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Allianz en Klaverblad hebben veel ervaring met eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Itens verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kloosterzande


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Hulst? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door windstormen (vanaf windracht 7) of ontploffing. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Kloosterzande kan ook jou gebeuren. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, het kan op zoveel manieren. Schade door diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een overstroming en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Je kunt denken aan een lek dag. Meestal is het schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €260.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kloosterzande
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Kloosterzande zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kloosterzande

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Kloosterzande uitbreiden met een aantal nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Heemstede afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke dekkingstaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een filmcamera & viool. Let op oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kloosterzande

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto + kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.350.000 tot ruim €3.950.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,10 (per maand). Check ook ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kloosterzande
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erkenning van kinderen of geluidsoverlast. Dan is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €38,65 oplopend tot €31,20 per maand in april 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Kloosterzande afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering