Woonverzekering Itens Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Itens. De woonverzekering is een pakket van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars als BLG wonen en Turien en Co die schade veroorzaakt door inbraak, water, vandalisme, storm verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Itens juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. water, storm, vandalisme, brand, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan contant geld en waardebonnen. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals vriezer en laptop? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Itens? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink en Turien en Co hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Homoet verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-itens


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Littenseradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schadeposten als aanrijding of aanvaring of ontploffing. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een omgevallen lamp? Brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Itens kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan de vloer. In de regel worden de kosten betaald via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot dak. Veelal is het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €560.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Itens
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Op deze pagina tref je meer informatie. Verzeker meteen jouw onderkomen in Itens gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Itens

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Itens completer maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Gulpen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe polis is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands vaas van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Itens

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een barst in het scherm + kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.300.000 oplopend tot €2.950.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook Generali.

Rechtsbijstandverzekering Itens
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met het UWV en conflict over reparatie auto. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Woonconflicten (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies schommelen nogal (vanaf €37,50 tot €32,40 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Itens vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?