Woonverzekering Geertruidenberg Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,40 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Geertruidenberg. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote partijen als bijv. ASR Verzekeringen en Nederlanden van Nu die schade door o.a. brand, bliksem, water, storm vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geertruidenberg maart 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is onder andere inbraak, vandalisme, diefstal, brand, water. Je kunt dan denken aan een kapotte televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals stoffering en wasmachine? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Geertruidenberg? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Generali of Klaverblad verkopen deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Erp verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-geertruidenberg


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Geertruidenberg? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als waterschade en roet. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een defect strijkapparaat? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Geertruidenberg is altijd een risico. Insluipen of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als vochtplekken op de buur. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de laatste polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondervinden we een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan scheuren in de muur. Meestal is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €595.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Geertruidenberg
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker meteen jouw huis in Geertruidenberg gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Geertruidenberg

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Geertruidenberg completer maken met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Delfstrahuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze extra polis is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels, aquaria of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een smartphone of sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Geertruidenberg

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere kapotte apparatuur en ook kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.300.000 oplopend tot €3.200.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden polis.

Rechtsbijstandverzekering Geertruidenberg
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan tuchtzaken & geschil met de buren. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over aankoop auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €25,40 tot €28,90 per maand in maart 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Geertruidenberg voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering