Woonverzekering Cothen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,55 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering voor jouw huis in Cothen. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Delta Lloyd en SNS die schade veroorzaakt door brand, storm, vandalisme, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Cothen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, water, diefstal, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke wasmachine. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals mixer en sjaals? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Cothen? Start meteen de vergelijkingstool. Meestal werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Aon Direct en Polis Direct werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Bredevoort verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-cothen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Wijk bij Duurstede? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als stormschade en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Cothen kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Schade vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige sneeuwval en een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als hemelwater schade. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan lekkage. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €385.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Cothen
Snel een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Cothen probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Cothen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Handig: je kunt de woonverzekering in Cothen completer maken met meerdere praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Asperen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie de moeite. Deze additionele polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: een mooie spiegel en mobiele telefoons tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Utrecht). Het betreft hier kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone + gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Cothen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Denk dan aan een vlek op een meubel of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.200.000 tot wel €2.800.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is er al vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook ZLM afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Cothen
De rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een ziekenhuis en de hypotheek. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €27,50 tot €36,00 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Cothen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?