Woonverzekering Lollum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,20 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker vind je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Lollum. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als DAK en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door inbraak, water, vandalisme, storm vergoeden.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Lollum juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, water, diefstal, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als dranken en brommers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Lollum? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer + Nationale Nederlanden verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Leerbroek verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-lollum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Súdwest-Fryslân? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als schade door wateroverlast en roet. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Lollum is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan de woninghandel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval / een kapotte leiding. Typische schade is een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Je kunt denken aan scheuren in de muur. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €370.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Lollum
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Hierna tref je meer informatie. Verzeker à la minute jouw huis in Lollum probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als buitenshuisverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Lollum

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Lollum completer maken met verschillende nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij handige info (of bekijk woonverzekering Hulten afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe polis staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Lollum

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een gebroken ruit en ook medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.150.000 tot zo’n €4.850.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €4,10 (per maand). Check ook ANWB.

Rechtsbijstandverzekering Lollum
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil met school van de kinderen & conflict met de buren. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €27,50 tot en met €38,65 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lollum vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?