Woonverzekering Eersel Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,10 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Eersel. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en Independer die schade als gevolg van vandalisme, bliksem, water, inbraak verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eersel mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, diefstal, inbraak, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte laptop. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als meubelen en weegschaal? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Eersel? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Aanbieders als ABN AMRO en Nederlanden van Nu hanteren soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dongen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-eersel


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Eersel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn inbegrepen. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door storm of olie. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Eersel kan ook bij jou thuis gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen bezittingen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Indirecte neerslag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Gewoonlijk worden de kosten betaald met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan scheuren in de muur. Meestal is het schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico oplopend tot €445.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Eersel
Snel een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hierna bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Eersel eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eersel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Eersel uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Breukelen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Advies: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera en jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Eersel

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen vergoeden bedragen van €1.200.000 tot €3.900.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct.

Rechtsbijstandverzekering Eersel
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag & conflict over pensioenuitkeringen. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf circa €25,05 t/m €26,20 per maand in mei 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eersel online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering