Woonverzekering Breukelen Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed om een verzekering te hebben. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Breukelen. Het concept woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen zoals bijvoorbeeld ANWB en London Verzekeringen die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Breukelen april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door water, storm, vandalisme, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals tv en kleding? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Breukelen? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als BLG wonen en London Verzekeringen faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Biest-Houtakker verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-breukelen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Stichtse Vecht? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en rook. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een defecte magnetron? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Breukelen kan ook jou overkomen. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Storm en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In veel gevallen wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. Veelal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een hoger eigen risico tot om en nabij de €440.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Breukelen
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Breukelen eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Breukelen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Breukelen complementeren met een paar interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Agelo afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan vaak interessant. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • de hond maakt iets kapot
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een e-reader of kleding. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Breukelen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.000.000 tot wel €2.500.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook InShared.

Rechtsbijstandverzekering Breukelen
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Denk aan conflict over erfenis en terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €38,65 tot en met €29,05 p/maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Breukelen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering