Woonverzekering Agelo Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Agelo. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder Europeesche en Univé die schade door o.a. water, vandalisme, storm, inbraak dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Agelo juli 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, inbraak, diefstal, brand, water. Dit kan bijv. gaan om gebroken servies. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als gordijnen of salontafel? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Agelo? Start meteen met direct de vergelijkingstool. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen nemen een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer + Polis Direct faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zuidland verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-agelo


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Dinkelland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Daardoor zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of vlam in de pan? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade van jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Agelo kan ook jou overkomen. Flipperen of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Typische schade is hemelwater schade. Normaliter wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw condities van de polis om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte gevel. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €665.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Agelo
Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Agelo moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Agelo

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Agelo uitbreiden met diverse nuttige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop doorzoek jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Westbeemster afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke polis verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer + jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Agelo

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een onbruikbare bank en ook ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking van €1.150.000 tot €3.750.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo.

Rechtsbijstandverzekering Agelo
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden of geschil met een verzekeraar. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €33,50 t/m €35,80 per maand in juli 2024). Het bedrag komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Agelo vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering