Woonverzekering Zuidland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,00 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Met behulp van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Zuidland. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. EAG Assuradeuren en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, storm, brand dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidland april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door storm, water, vandalisme, brand, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als aquarium of cv-ketel? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Zuidland? Begin direct met direct de vergelijkingstool. Meestal werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als Europeesche + Reaal hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Wormerveer verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-zuidland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bernisse? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als bliksem en schroeischade. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Zuidland is altijd een risico. De Flippermethode of hengelen, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Normaliter worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapot zonnescherm. Doorgaans gaat het om schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een hoog eigen risico die oploopt tot €580.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidland
Vandaag nog een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Zuidland zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidland

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Zuidland complementeren met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Waal afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een e-reader & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Zuidland

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Denk dan aan een kapotte laptop of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij variërend van €1.150.000 oplopend tot €4.300.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: Centraal Beheer afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidland
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan problemen op het werk of schade of letsel in verkeer. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €34,20 tot wel €30,35 per maand in april 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zuidland vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering