Woonverzekering Wormerveer Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,35 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Wormerveer. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. EAG Assuradeuren en Lancyr die schade veroorzaakt door water, storm, vandalisme, brand vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wormerveer mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, diefstal, brand, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als mixer of lingerie? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wormerveer? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket vind je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en Univé zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wierum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-wormerveer


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Zaanstad? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als stormschade en diefstal. In het geval van een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Wormerveer kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als behang dat vervangen moet worden. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schutting. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een verhoogd eigen risico oplopend tot €305.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Wormerveer
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog het huis in Wormerveer gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle polissen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Wormerveer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Wormerveer nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Ven-Zelderheide afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke moduleis er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een e-reader en drumstel. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wormerveer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas en ook kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.000.000 oplopend tot €4.500.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis sluit je af vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Wormerveer
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan erfrechtgeschillen & terugvorderen van schade. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (denk aan in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand schommelen nogal (beginnend bij €32,70 oplopend tot €36,10 per maand in mei 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Wormerveer vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?