Woonverzekering Grevenbicht Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €7,60 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Grevenbicht. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals De Goudse en Zelf die schade zoals storm, brand, water, inbraak afdekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Grevenbicht juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door o.a. vandalisme, diefstal, water, brand, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als mixer en weegschaal? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Grevenbicht? Open vandaag nog de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB of OHRA verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Gasselternijveenschemond verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-grevenbicht


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Sittard-Geleen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn afgedekt. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schade als storm of rook. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Grevenbicht kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Schade door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte koelkast. In veel gevallen worden de kosten betaald via de opstal/inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. In veel gevallen is het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot om en nabij de €625.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Grevenbicht
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Grevenbicht zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Grevenbicht

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Grevenbicht completer maken met extra belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Dreumel afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze mogelijke polis betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een laptop laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld filmapparatuur en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Grevenbicht

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Je kunt denken aan een deuk in de auto + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.450.000 tot €3.600.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Glasverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Grevenbicht
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij aankopen die niet geleverd zijn & conflict met de bank. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf zo’n €37,95 tot wel €37,30 per maand in juni 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Grevenbicht online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?