Woonverzekering Heiloo Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Via de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Heiloo. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld Aon Direct en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, storm, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Heiloo mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als tafelkleden en zonnepanelen? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Heiloo? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Generali of London Verzekeringen zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Hank verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-heiloo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Heiloo? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand en ontploffing. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

In huis roken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Heiloo kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en gestolen bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot en een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. In veel gevallen worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €665.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Heiloo
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Heiloo eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Heiloo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Heiloo nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Erp afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze nieuwe verzekering betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • jouw hond bijt een familielid
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een mobiele telefoon en kleding. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Heiloo

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan het lichaam. Onder andere een deuk in de auto & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen van €950.000 tot zo’n €3.300.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Ditzo pakket.

Rechtsbijstandverzekering Heiloo
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken of geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn allerlei mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (vanaf zo’n €38,70 tot en met €28,05 per maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Heiloo voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering