Woonverzekering Walem Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €3,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Dankzij de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering voor inwoners van Walem. Het concept woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Allianz en Zelf die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, water verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Walem mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, inbraak, brand, storm, water. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. De definitie van inboedel is alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als zonwering en iPhone? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Walem? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als Europeesche of Interpolis bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Vijfhuizen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-walem


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Valkenburg aan de Geul? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brand in de schoorsteen? Brand in de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Walem is altijd een risico. De Bulgaarse methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt via de opstal, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. In de regel wordt deze schade gedekt met jouw opstal- of inboedelverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €280.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Walem
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Walem eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Walem

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Walem aanvullen met enkele interessante aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Stiens afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een iPad + sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Walem

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een gebroken ruit of kosten van een arts. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.300.000 tot wel €2.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Walem
De polis rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & conflict met de bank. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfenis)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies verschillen nogal (vanaf €25,85 t/m €25,30 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Walem op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering