Woonverzekering Idskenhuizen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €9,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Idskenhuizen. Jouw woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als Aegon en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld storm, bliksem, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Idskenhuizen juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld diefstal, water, brand, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als vriezer of iPhone? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Idskenhuizen? Gebruik hiervoor à la minute’onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag en REAAL Verzekeringen verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Hoenderloo verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-idskenhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in De Friese Meren? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel van de hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of diefstal. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een schoorsteenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Idskenhuizen kan ook jou overkomen. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €525.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Idskenhuizen
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Idskenhuizen zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijv. recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Idskenhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Idskenhuizen uitbreiden met een paar praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Grijpskerke afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in dat geval de moeite. Deze additionele modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader en een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Idskenhuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een gebroken ruit + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.400.000 tot €4.700.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,85 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Idskenhuizen
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering en schade of letsel in verkeer. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies schommelen nogal (startend vanaf €31,20 tot en met €33,40 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Idskenhuizen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?