Woonverzekering Grijpskerke Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,45 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor inwoners van Grijpskerke. De woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals Aon Direct en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van bliksem, brand, water, inbraak verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Grijpskerke mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld water, vandalisme, brand, inbraak, diefstal. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als gordijnen en linnen- en beddengoed? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Grijpskerke? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals Europeesche en Klaverblad bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Gauw verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-grijpskerke


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Veere? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als waterschade en ontploffing. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Grijpskerke kan iedereen gebeuren. Kerntrekken of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een kapotte droger. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €670.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Grijpskerke
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Grijpskerke moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die aansluiten op jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Grijpskerke

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Grijpskerke aanvullen met enkele nuttige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder bekijk je nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Driebruggen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval geen gek idee. Deze additionele verzekering staat garant bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spiegelreflexcamera + kleding. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Grijpskerke

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een deuk in de auto en ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.400.000 tot wel €4.750.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,35 per maand. Bekijk ook Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Grijpskerke
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop en geluidsoverlast. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €26,00 oplopend tot €25,35 per maand in mei 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Grijpskerke vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering