Woonverzekering Driebruggen Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €8,05 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Driebruggen. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle populaire bedrijven waaronder Bovag en Interpolis die schade veroorzaakt door bliksem, brand, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Driebruggen juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. inbraak, storm, diefstal, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle zaken die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als pannen of sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Driebruggen? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Dan hebben we het over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Huis In Eén Verzekeringen + Independer verkopen eigen pakket verzekeringen. Check ook: Deil verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-driebruggen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Bodegraven-Reeuwijk? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inclusief. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door brand of omvallen van bomen. In het geval van een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Driebruggen kan ook bij jou thuis gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan alle onroerende zaken gaat via de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag of een lek waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. In de regel wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door gesneuvelde ruiten. In veel gevallen resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €605.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Driebruggen
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw huis in Driebruggen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Driebruggen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: men mag deze woonverzekering in Driebruggen completer maken met een aantal handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop tref jij praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Blijham afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen vaak interessant. Deze extra zekerheid is er bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een iPhone laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een e-reader en een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs bezit jij al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Driebruggen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte vaas & kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.100.000 tot wel €3.850.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €4,10 (per maand). Check ook Univé dekking.

Rechtsbijstandverzekering Driebruggen
De module rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering of ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand verschillen enorm (beginnend bij €30,50 tot wel €35,90 per maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Driebruggen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering