Woonverzekering Surhuisterveen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Surhuisterveen. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle bekende bedrijven waaronder HEMA en Verzekeruzelf.nl die schade als gevolg van storm, inbraak, bliksem, water verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Surhuisterveen mei 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld storm, diefstal, inbraak, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die aan het huis vastzitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als computers of zonnebank? Er zijn in de basis drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Surhuisterveen? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket zie je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea of SNS hanteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Soest verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-surhuisterveen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Achtkarspelen? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Mede hiervoor wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm of smeltschade. Via een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Surhuisterveen is niet leuk, maar kan gebeuren. Insluipen of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of loslatende kit. Je kunt last krijgen van een ondergelopen kelder. In de regel worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn ontbrekende dakpannen. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot wel €590.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Surhuisterveen
Direct een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker meteen jouw woning in Surhuisterveen zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Surhuisterveen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Surhuisterveen aanvullen met een paar interessante aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot je nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Rijsbergen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze mogelijke modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een spelcomputer en een verrekijker. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Surhuisterveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere een barst in het scherm en ook fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €1.450.000 tot ruim €4.600.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €4,00 (per maand). Check ook InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Surhuisterveen
De rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt & conflict met de bank. Hierbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele opties.

 • Consument & wonen (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand variëren significant (vanaf zo’n €34,10 tot wel €25,75 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Surhuisterveen online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering