Woonverzekering Krimpen aan de Lek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,30 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Krimpen aan de Lek. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars zoals Ditzo en ZLM die schade door o.a. water, bliksem, brand, vandalisme verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Krimpen aan de Lek april 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, water, diefstal, inbraak, storm. Je kunt dan denken aan kapotte meubels. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als gordijnen of Xbox? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Krimpen aan de Lek? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als Aon Direct en OHRA faciliteren eigen pakket verzekeringen. Check ook: Katlijk verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-krimpen-aan-de-lek


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nederlek? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een vakantiewoning zijn verzekerd. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als waterschade en smeltschade. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. blusschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Krimpen aan de Lek is altijd een risico. De takjesmethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis regel je met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval of een lek waterbed. Typische schade is hemelwater schade. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico die oploopt tot €260.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Krimpen aan de Lek
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Krimpen aan de Lek eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Krimpen aan de Lek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Krimpen aan de Lek nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand check je handige details (of bezoek info over woonverzekering Hellevoetsluis afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze mogelijke polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: spiegels en iPhones tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een smartphone en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Krimpen aan de Lek

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte tablet & ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €950.000 tot wel €3.050.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Polis Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Krimpen aan de Lek
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfenis en conflict over verzekering. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit allerlei pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf €36,45 tot €32,15 per maand in april 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Krimpen aan de Lek op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering