Woonverzekering Etten Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,65 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Etten. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. Ditzo en OHRA die schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, inbraak, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Etten mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, inbraak, diefstal, storm. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als horloges en barbecue? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Etten? Open à la minute’de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB + Turien en Co hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Eerbeek verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-etten


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Oude IJsselstreek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als blikseminslag of smeltschade. Via een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Schade van jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Etten kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt ten gevolge van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw huis handel je af via de opstal, en gestolen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een overstroming of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden dergelijke kosten vergoed via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €285.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Etten
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Etten gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Etten

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Etten aanvullen met een paar praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder check jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Cuijk afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: spiegels en iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een smartphone + gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Etten

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop en geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.200.000 oplopend tot €3.300.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €2,70 per maand. Bekijk ook DAK pakket.

Rechtsbijstandverzekering Etten
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict over erkenning van kinderen & terugvorderen van schade. Dan wordt het als prettig ervaren dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Werk & Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies verschillen enorm (vanaf circa €32,10 tot en met €33,00 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Etten voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering