Woonverzekering Obbicht Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,85 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Obbicht. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven als Allsecur en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van brand, inbraak, vandalisme, water dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Obbicht juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere water, brand, storm, vandalisme, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte wasmachine. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als meubelen en barbecue? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Obbicht? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink of ING verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Nieuweschoot verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-obbicht


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Sittard-Geleen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inbegrepen. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade en omvallen van bomen. Bij een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of spelen met vuur? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een inbraak in Obbicht kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een deur of raam intrappen, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade door diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan jouw woning gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €540.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Obbicht
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis in Obbicht zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Obbicht

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Obbicht complementeren met enkele interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand doorzoek jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Maasbree afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke modulestaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een spelcomputer of viool. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Obbicht

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn besmeurde meubels en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen staan jou bij beginnend bij €1.250.000 tot zo’n €2.600.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook Aon Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Obbicht
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Denk aan conflict met een ziekenhuis en conflict met een autodealer. Hierbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf circa €28,55 tot wel €28,95 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Obbicht afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering