Woonverzekering Smalle Ee Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Smalle Ee. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals bijvoorbeeld ANWB en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, inbraak, storm afdekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Smalle Ee mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, storm, brand, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan computers. De definitie van inboedel is alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als lampen of hobby-artikelen? We onderscheiden 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Smalle Ee? Begin direct met à la minute’de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Bruns ten Brink + ZLM faciliteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Schokland verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-smalle-ee


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Smallingerland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als brand en schroeischade. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Smalle Ee kan iedereen gebeuren. Openwrikken of hengelen, het kan op zoveel manieren. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade aan jouw woning loopt via de opstalverzekering, en gestolen spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of een kapot waterbed. Typische schade is een onbruikbare droger. In veel gevallen wordt deze schade gedekt via de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Een enkele keer ondergaan wij een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte schoorsteen. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €460.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Smalle Ee
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Onderstaand stuit je op een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Smalle Ee eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor villa). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Smalle Ee

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Smalle Ee nog persoonlijker maken met enkele interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna tref je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Piaam afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze mogelijke zekerheid is er bij gebroken glas. Let op: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad & kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Smalle Ee

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop en kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €2.500.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,35 p/maand. Ga verder naar Aanvullende verzekering.

Rechtsbijstandverzekering Smalle Ee
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop of bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn grofweg 4 modules.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (beginnend bij €34,35 tot en met €33,55 per maand in mei 2024). De premie vindt zijn grondslag in het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Smalle Ee voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?