Woonverzekering Schokland Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €4,10 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Aan de hand van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering voor bewoners van Schokland. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven zoals De Goudse en Polis Direct die schade zoals storm, brand, vandalisme, water dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Schokland mei 2024

Middels de inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, vandalisme, brand, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als aquarium of overjassen? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Schokland? Start meteen met à la minute’de vergelijkingstool. In veel gevallen doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering. Aanbieders als Aegon + Lancyr hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Rozendaal verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-schokland


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Noordoostpolder? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of ontploffing. Dankzij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of brand in de schoorsteen? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Schokland is altijd een risico. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval / een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade aan jouw huis. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €585.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Schokland
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Op deze pagina tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in Schokland gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Schokland

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Schokland complementeren met verschillende handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina spot je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Oud Annerveen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is in dat geval aan te raden. Deze unieke verzekering is er bij gebroken glas. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Flevoland). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera of een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Schokland

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, van €1.200.000 tot €4.900.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module is er al vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis polis.

Rechtsbijstandverzekering Schokland
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict met een bank & afgenomen rijbewijs. Dan wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over ouderlijk gezag)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €36,10 t/m €29,55 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schokland online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering