Woonverzekering Geesteren Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Geesteren. Het concept woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als Ditzo en InShared die schade door o.a. storm, bliksem, brand, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Geesteren maart 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, inbraak, storm, diefstal, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals pc of truien? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Geesteren? Start meteen de verzekeringsvergelijker. In de regel gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In jouw verzekeringspakket zitten meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct + Turien en Co werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Espel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-geesteren


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Tubbergen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door bliksem of schroeischade. Via een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Geesteren kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan de woninggaat via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €635.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Geesteren
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Geesteren moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Geesteren

Aanvullende woonverzekeringen maart 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Geesteren completer maken met een paar handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand tref je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Den Andel afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie de moeite. Deze unieke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Tip: spiegels en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een erfstuk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een tablet en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Geesteren

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur en ook ziekenvervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.500.000 tot €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,25 (per maand). Check ook Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Geesteren
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflicten consumentenaankopen of conflict met een schadehersteller. Hierbij is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies per maand schommelen nogal (vanaf zo’n €35,95 oplopend tot €31,65 per maand in maart 2024). De premie wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Geesteren online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering