Woonverzekering Espel Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €9,75 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze pagina tref je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Espel. Jouw woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle bekende bedrijven als Generali en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van brand, bliksem, storm, inbraak dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Espel mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, inbraak, water, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als tafelkleden of handschoenen? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Espel? Begin direct met à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen + Polis Direct zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Eenrum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-espel


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noordoostpolder? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) of plundering. Bij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een gevallen strijkbout? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Espel is niet leuk, maar kan gebeuren. Openwrikken of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag of Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door losse dakpannen. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico oplopend tot €495.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Espel
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand ontdek je bruikbare info. Verzeker meteen jouw woning in Espel gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Espel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Espel complementeren met extra belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand spot je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Cromvoirt afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Goed om te weten: spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Flevoland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat + kleding. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Espel

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan krassen op de auto en ook geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen vergoeden bedragen variërend van €1.500.000 tot ruim €2.950.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Espel
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflict met een webshop & conflict over wonen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (beginnend bij €34,70 t/m €28,95 per maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Espel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering