Woonverzekering Haringhuizen Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €6,45 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Haringhuizen. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire partijen als bijv. Aon Direct en Reaal die schade als gevolg van brand, storm, water, inbraak vergoeden.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Haringhuizen juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, inbraak, brand, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan schade aan je smartphone. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als vriezer en jacks? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Haringhuizen? Gebruik hiervoor direct de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en nowGo faciliteren deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Grafhorst verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-haringhuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hollands Kroon? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn inclusief. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Bijna alle hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door windstormen (vanaf windracht 7) en vandalisme. In het geval van een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Haringhuizen kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt vanwege een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag / loslatende kit. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan kapotte dakpannen. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €500.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Haringhuizen
Meteen een woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw huis in Haringhuizen moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Haringhuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Haringhuizen aanvullen met enkele handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder tref jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Eethen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze nieuwe modulestaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een tablet en viool. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Haringhuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet + medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij van €1.300.000 tot ruim €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar ASR Verzekeringen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Haringhuizen
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Denk aan geschil over een consumentenovereenkomst & conflict met de buren. Hierbij kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Module verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €35,65 tot en met €35,65 p/maand in juni 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Haringhuizen voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?