Woonverzekering Marle Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,25 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Marle. Een woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle landelijke bedrijven als Allsecur en Polis Direct die schade door bijvoorbeeld storm, vandalisme, water, brand verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Marle juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, vandalisme, water, diefstal, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als afwasmachine of tuingereedschap? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Marle? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon + Interpolis hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Loënga verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-marle


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Olst-Wijhe? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door stormschade of rook. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Marle kan ook jou overkomen. De Roemeense methode of Lock picking, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis regel je via de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Lekkage aan het dak / gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van een kapotte vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot circa €545.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Marle
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Marle eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als etagewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Marle

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Marle completer maken met meerdere nuttige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder tref jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Keijenborg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen de moeite. Deze mogelijke dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spelcomputer en een gehoorapparaat. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Marle

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere een kapotte laptop & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.500.000 tot zo’n €5.000.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Marle
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij geschil over ouderlijk gezag & conflict met een automobilist. Hierbij is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €28,60 t/m €35,00 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Marle op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?