Woonverzekering Reek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €7,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Reek. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. Allianz en Independer die schade zoals vandalisme, brand, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Reek juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, brand, water, inbraak, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan je smartphone. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vloerbedekking en linnen- en beddengoed? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Reek? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten gaan voor een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO of Nationale Nederlanden faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Check ook: Overdinkel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-reek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Landerd? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn gedekt. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door storm en olie. Bij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Reek kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningloopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Meestal wordt deze schade gedekt door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan beschadigde gevel. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot circa €400.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Reek
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Reek gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld vrijstaand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Reek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Reek uitbreiden met verschillende praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Nisse afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke dekkingverzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon & een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs beschik je al over een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Reek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan besmeurde meubels & fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.300.000 oplopend tot €5.000.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,25 per maand. Bekijk ook Interpolis.

Rechtsbijstandverzekering Reek
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing en de hypotheek. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies variëren significant (vanaf €38,10 tot en met €31,10 per maand in juli 2024). De premie vindt zijn grondslag in de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Reek vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering