Woonverzekering Ossenzijl Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Ossenzijl. De woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle bekende partijen als bijv. Ditzo en nowGo die schade veroorzaakt door bliksem, water, storm, inbraak afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Ossenzijl juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. brand, water, diefstal, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als koelkast of kostuums? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ossenzijl? Start meteen met vandaag nog onze vergelijker! Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of SNS zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Oldekerk verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-ossenzijl


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuur zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. brand en schroeischade. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een gevallen strijkbout? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Ossenzijl is niet leuk, maar kan gebeuren. Gaatjes boren of sloten hacken, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en afgenomen eigendommen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval en Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een kapotte vriezer. Meestal worden de kosten betaald middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Veelal betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €295.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ossenzijl
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hierna stuit je op bruikbare info. Verzeker direct jouw woning in Ossenzijl gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Ossenzijl

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag de woonverzekering in Ossenzijl nog persoonlijker maken met additionele nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Moerstraten afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra dekkingstaat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer + een gehoorapparaat. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ossenzijl

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en letselschade. Onder andere een kapotte laptop & kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan jou bij variërend van €1.300.000 tot wel €3.550.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink polis.

Rechtsbijstandverzekering Ossenzijl
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop & conflict met een schadehersteller. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies verschillen enorm (beginnend bij €37,90 tot €34,05 per maand in juni 2024). Deze prijs hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ossenzijl op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?