Woonverzekering Zuidschermer Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €8,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij onze vergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zuidschermer. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote partijen als Avéro Achmea en Interpolis die schade zoals brand, bliksem, storm, water afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zuidschermer mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, brand, inbraak, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als platenspeler of dressoir? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zuidschermer? Start meteen met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Bovag en Klaverblad werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Woudenberg verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-zuidschermer


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Schermer? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn verzekerd. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en vandalisme. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Zuidschermer is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken handel je af via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag / een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een opbollende vloer. Normaal gesproken worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico tot wel €430.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Zuidschermer
Snel een woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw huis in Zuidschermer eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zuidschermer

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt de woonverzekering in Zuidschermer uitbreiden met diverse nuttige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina check je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Waarde afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze mogelijke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een tablet of sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zuidschermer

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank en ook ziekenvervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen staan garant voor een flink bedrag, van €1.350.000 oplopend tot €3.100.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zuidschermer
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan aankopen die niet geleverd zijn en ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars variëren significant (vanaf circa €32,00 tot wel €24,60 p/maand in mei 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het totaalbedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zuidschermer vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering