Woonverzekering Teuge Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €7,65 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Met behulp van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Teuge. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire partijen zoals bijvoorbeeld ANWB en nowGo die schade veroorzaakt door storm, vandalisme, bliksem, brand afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Teuge juli 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijv. vandalisme, diefstal, inbraak, brand, storm. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als glas- en aardewerk of kleding? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Teuge? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of OHRA bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Steggerda verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-teuge


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Voorst? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals tuinhuisje zijn afgedekt. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of smeltschade. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een kapotte föhn? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Teuge is altijd een risico. De takjesmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning loopt met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag of een lekkende kraan. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €570.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Teuge
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Teuge eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Teuge

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Teuge complementeren met meerdere praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand doorzoek jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering s-Gravenpolder afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Advies: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop & een gehoorapparaat. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Teuge

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan kapotte apparatuur + ziekenhuiskosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf zo’n €1.200.000 tot €2.750.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: InShared pakket.

Rechtsbijstandverzekering Teuge
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt & geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consument (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €30,10 tot en met €33,05 p/maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Teuge voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?